Giresunspor İnançlı

Kulüp başkan yardımcısı Özkul:'Önümüzdeki maçları teker teker geçersek gönlümüzdeki hedefe ulaşmış olacağız. Daha çok maçımız var ancak biz kararlıyız, inançlıyız'

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, 'Önümüzdeki maçları teker teker geçersek gönlümüzdeki hedefe ulaşmış olacağız. Daha çok maçımız var ancak biz kararlıyız, inançlıyız.' dedi.

Özkul, Bulancak İlçe Stadı'ndaki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıya çok iyi başlangıç yaparak 4 maçı da kazandıklarını söyledi.

Şu anda bulundukları konumun bilincinde olduklarını ifade eden Özkul, 'Sadece 4 maç kazandık ama sezon sonuna kadar tüm maçlar bizim için final havasında olacak. Manisaspor maçına oldukça kararlı hazırlanıyoruz. İnşallah şansın da yardımıyla Manisa’dan da 3 puanla dönerek Giresunspor taraftarlarını sevindirmeye devam edeceğiz.' diye konuştu.

Gönüllerindeki hedefin her zaman Süper Lig olduğunu dile getiren Özkul, 'Bundan sonra her hafta oynayacağımız maçlara tek tek bakacağız. Önümüzdeki maçları teker teker geçersek gönlümüzdeki hedefe ulaşmış olacağız. Daha çok maçımız var ancak biz kararlıyız, inançlıyız. İnşallah sezon sonunda sevinen taraf olacağımızı düşünüyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda oynadığı 4 maçı da kazanan Giresunspor, lider Evkur Yeni Malatyaspor'un 4 puan gerisinde, 33 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Kaynak: AA