Foça Masterler İkinci Yarıya Da Galibiyetle Başladı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubunda mücadele eden ve ligin ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Foça Masterler, ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Manisa Masterler’i ağırlayan Foça ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.

Yeni Foça Sedat Avcı Sahasında soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan Foça Masterler- Manisa Masterler maçına, konuk ekip iyi başladı.

Kaleci Mehmet’in topla birlikte ceza sahasında rakibe müdahalesiyle penaltı kazanan Manisa ekibi, kaptan Sadettin’in kullandığı penaltıyla 1-0 öne geçti.

İlk yarının ortalarında Şencan Bayır’ın golüyle dengeyi sağlayan Foça Masterler, ikinci golü Raşit Güven Enhoş’un ayağından kazandı ve durumu 2 -1’e getirdi. Ahmet Terzioğlu’nun ceza sahası dışında kaptığı ve şık hareketlerle içeri taşıdığı topu ağlara göndermesiyle Foça ekibi, 3-1 öne geçti. Uzatma dakikalarının son saniyelerinde Manisa takımından Metin, skoru 3-2 olarak belirleyen isim oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Foça Masterler Teknik Sorumlusu Şerafettin Camcı, kendisinin de Manisa Masterler’ın eski mensubu olduğunu hatırlatarak, çok zevkli ve dostça bir maç yaptıklarını söyledi.

Manisa bizim kardeş takımımız” diyen Camcı, “Bu yarı, sahada çok daha iyi oynayan bir Manisa takımı gördüm. Çok canlı ve diri bir ekip olmuşlar. Sebahattin Başkanımızı da 40 yıldır tanıyorum. Hep önder, hep lider, hep futbolun içinde ve hizmetinde. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Manisa Masterler Başkanı Sebahattin Kayhan ise lig maçlarını bile dostluk havasında oynamanın keyfine vardıklarını vurguladı.

Kaynak: İHA