Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, liseler arasındaki oryantiring yarışmasında derece yaparak Diyarbakır’ı Malatya’daki bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazanan Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Takımları öğrencilerini yaptığı spor malzemesi yardımıyla ödüllendirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte faaliyet gösteren spor kulüpleri ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, harita yardımıyla zamana karşı yarışarak yön bulmaya dayalı spor dalı olan oryantiring müsabakalarında Diyarbakır il birinciliğini elde eden Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini spor malzemesi ile ödüllendirdi. Gruplarında derece yapan 9 öğrenciden oluşan iki kız takımına, Giysi Bankası’ndan eşofman ve ayakkabı verildi.

Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oryantiring kız takımları, 19 Şubat’ta bölge birinciliğini belirleyecek Malatya’daki oryantiring yarışmasında Diyarbakır’ı temsil edecek. Malatya’da derece yapılması halinde öğrenciler, Türkiye Oryantiring Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA