Başkan Karalar Sporda Da Engelleri Kaldırıyor

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Görme Engelliler Spor Kulübü üyelerinin Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği zorunlu göz muayenesine gitmeleri için otobüs imkanı sağladı.

Adana Görme Engelliler Spor Kulübü olarak 8 farklı branşta mücadele ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Can Kasapgil, sıkıntılar içerisinde Türkiye şampiyonalarında mücadele etmeye çalıştıklarını belirterek, bu anlamda kendilerine önemli katkılarda bulunan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Kasapgil, “35’e yakın sporcumuzla Adana’yı temsil etmeye çalışıyoruz. 8 branşta faaliyet gösteriyoruz. Görme engelli sporcularımızla Türkiye şampiyonalarında Adana’mızı temsil ediyoruz. Geçen sene aldığımız başarılar var. Bu sene daha da üstüne koyarak ilerlemeye çalışıyoruz. Bu süreçlerde birçok sıkıntılar yaşıyoruz özellikle Türkiye şampiyonaları şehir dışında olduğu için gidip gelmesi konaklaması bize oldukça fazla maddi külfetler çıkartıyor. Bu süreçlerde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Adana Görme Engelliler Spor Kulübü üyeleri gece saatlerinde Seyhan Belediyesi’ne ait otobüsle refakatçileri ile birlikte Ankara’ya uğurlandı.

Kaynak: İHA