Sevgiliye 'Nefes Tutturan' Kutlama

Su altı milli sporcusu Sertan Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kendisi gibi sporcu olan eşi Bilge Aydın'a su altında çiçek verdi Aydın çifti, birbirlerine olan sevgilerini havuzun derinliklerinde işaret diliyle anlattı.

YAVUZ KARADUMAN - Su altı milli sporcusu Sertan Aydın, kendisi gibi su altı milli sporcusu olan eşi Bilge Aydın'a antrenman yaptıkları havuzun derinliklerinde çiçek vererek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı.

Tekirdağ Atatürk Spor Salonu Olimpik Yüzme Havuzu'nda yaptıkları antrenmanın ardından Aydın çifti, nefes tutarak su altında buluştu.

Su altında eşine çiçek hediye eden Sertan Aydın, işaret diliyle 'Seni çok seviyorum.' dedi. Bilge Aydın da eşine işaret diliyle 'Ben de seni çok seviyorum.' karşılığını verdi.

- Farklı bir kutlama

Sertan Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü bu yıl farklı bir şekilde kutlamak için eşine böyle bir sürpriz hazırladığını söyledi.

Eşiyle su altı sporlarını çok sevdiklerini belirten Aydın, 'Sevgililer Günü'nde eşime çok sevdiği mavi suların derinliklerinde sevgimi söylemek istedim ayrıca, bunu işaret diliyle yapmamdaki amaç işitme engelli kardeşlerimiz için de bir farkındalık oluşturmak.' dedi.

Bilge Aydın da eşinin sürprizinin, bugüne kadar aldığı en güzel Sevgililer Günü hediyesi olduğunu dile getirdi.

Eşinin Sevgililer Günü'nü su altına kutlamasını çok anlamlı bulan Aydın, 'Böyle özel bir günde eşimin bana böyle bir sürpriz hazırlaması benim çok hoşuma gitti. Tabii dışarı da kutlayabilirdik ama su altında kutlamayı düşünmüş. Bizler her gün düzenli olarak su altında antrenman yapıyoruz. Antrenmandan sonra böyle bir şey teklif etti bana, ben de çok mutlu oldum. Aynı zamanda işitme engelli vatandaşları hatırlamış olduk bu vesileyle, o yüzden güzel bir organizasyon oldu.' diye konuştu.

Kaynak: AA