Samsunspor'un Puan Kaybına Tahammülü Yok

Sportif direktör Zeren:'Sahamızda önce İçel İdmanyurdu, ardından Boluspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkarmamız gerekiyor'

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da sportif direktör Coşkun Zeren, 'Sahamızda önce İçel İdmanyurdu, ardından Boluspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkarmamız gerekiyor.' dedi.

Zeren, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta konuk edecekleri İçel İdmanyurdu'nun da kendileri gibi ligde kalma mücadelesi verdiğine dikkati çekti.

İki takım için de önemli bir maç olacağını vurgulayan Zeren, 'Artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Özellikle sahamızda puan kaybetmememiz lazım. Sahamızda önce İçel İdmanyurdu, ardından Boluspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkarmamız gerekiyor.' diye konuştu.

Deplasmanda bir yıldır galibiyet alamadıklarına işaret eden Zeren, 'Bu, bizi hakikaten çok üzüyor. Taraftarlarımızı mutlu edememek, üzerimizde inanılmaz baskı oluşturuyor. İnanıyorum ki İçel İdmanyurdu maçı ile Samsunspor bambaşka bir kimliğe bürünecek.' ifadelerini kullandı.

Coşkun Zeren, Sivasspor maçında sakatlanan kaleci Furkan Köse'nin bir, Ahmet Burak Solakel'in de iki hafta takımdaki yerini alamayacağını kaydetti.

- İçel İdmanyurdu mesaisi başladı

Samsunspor, ligin 21. haftasında 17 Şubat Cuma günü sahasında İçel İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibi, grip olan teknik direktör Osman Özköylü'nün yer almadığı antrenmanda yardımcı antrenör İlker Püren yönetiminde çalıştı. Nuri Asan Tesisleri'ndeki idmanda kırmızı-beyazlılar, 5'e 2 ve dar alanda kısa pas çalışmaları yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı bulunan kaleci Furkan Köse ile Ahmet Burak Solakel, idmana katılmadı.

Kaynak: AA