Liderlik Kupasını Başkan Ünver'e Takdim Ettiler

Nevşehir'de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışmasında iki ayrı kategoride birincilik elde eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, kazandıkları liderlik kupasını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e takdim etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan yarışmada, stilize ve geleneksel dalda sergiledikleri performansla birinciliği elde eden oyuncular, beraberlerinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer ile birlikte Başkan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Ünver, elde edilen başarıdan dolayı halk oyunları ekibini tebrik ederek, başarılarının bundan sonra da devam etmesi dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Mart ayı içerisinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenecek grup yarışmalarına katılacak.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada il birinciliğini kazanan ekip, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca Mart ayında düzenlenecek grup yarışmalarında Nevşehir yöresini temsil edecek.

Kaynak: AA