Güldal, EYOF Düzenleme Komitesinde

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal'ın, dünyanın en büyük olimpik kış sporları organizasyonlarından biri kabul edilen Avrupa Gençlik Olimpik Kış Olimpiyatları (EYOF) organizasyon ve düzenleme komitesinde görev alacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Avrupa Olimpiyat komitesince (EOC) Erzurumda düzenlenen ve Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı 2017 EYOF'un 34 ülkeden 675 sporcunun katılımıyla Erzurum'da başladığı belirtildi.

Güldal, 18 Şubat'a kadar devam edecek olan müsabakaların organizasyonunda ve düzenleme komitelerinde bakanlıkça görevlendirilen 9 il müdürü arasında yer almaktan onur duyduğunu söyledi.

Güldal açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

'Gençlik ve Spor Bakanlığımın ev sahipliğini yaptığı böylesine büyük bir organizasyonda görev almak kendim, ilim ve ülkem için onur vericidir. Ülkemizde böyle güzel ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak bize ayrı bir gurur veriyor. Ben değişik ülkelerde organizasyonlara katıldım ama kimse bizim kadar misafirperver ve her ayrıntıyı en ince noktasına kadar düşünmüyor. Bizde bu organizasyonunu en iyi şekilde geçmesi için elimizden gelen bütün gayretleri gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Bu organizasyonunun ülkemiz için, milletimiz için hayırları vesile olmasını, yapılacak müsabakaların dostluğa barışa vesile olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA