Elazığspor, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor

Teknik direktör Bektaş:'Güzel bir oyunla, taraftarımızın da desteğiyle Eskişehirspor'u burada yeneriz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 'Güzel bir oyunla, taraftarımızın da desteğiyle Eskişehirspor'u burada yeneriz.' dedi.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Bektaş, Ümraniyespor karşısında alınan mağlubiyetin takımı olumsuz etkilediğini söyledi.

Maçta 1-0 öndeyken, sonrasında hiç beklenmedik bir oyunla sahadan 2-1 mağlup ayrıldıklarını anlatan Bektaş, ''Boluspor maçından sonra gönül isterdi ki Ümraniyespor maçını da kazanıp gelelim. Daha rahat bir ortamda, futbolcuların da kafası rahat ve moralli bir şekilde Eskişehirspor maçına çıkalım. Ancak bir iş kazasından ziyade çok daha farklı bir kaza oldu. Hiç beklemedik bir oyunla mağlup olduk.'' diye konuştu.

- 'Telafi etmek istiyoruz'

Bir an önce alt sıralardan uzaklaşmaları gerektiğini vurgulayan Bayram Bektaş, bu hafta evlerinde, son iki haftadır kazanamayan zorlu bir rakibi ağırlayacaklarını dile getirdi.

Ümraniyespor maçını kendilerine yakışmayan bir oyunla kaybettiklerini belirten Bektaş, Eskişehirspor karşısında alacakları galibiyetle bunu telafi etmek istediklerini kaydetti.

Bektaş, şu ifadeleri kullandı:

'Eskişehirspor galibiyet için gelecek ancak biz kim gelirse gelsin, sahamızda oynamamız gereken futbolu oynarsak bu maçın galibi olacağımızı düşünüyorum. İnşallah güzel bir oyunla, taraftarımızın da desteğiyle Eskişehirspor'u burada yeneriz. Çünkü takımımız sıralamadaki yerini hiç hak etmiyor. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız takdirde istediğimizi alabilecek kabiliyetteyiz. Taraftarlarımıza bu maça bekliyoruz, futbolcularımızın arkalarında onların desteğini görmeye ihtiyacı var. İnşallah maçımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz.'

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Elazığspor, 19 Şubat Pazar günü Eskişehirspor'u ağırlayacak.

Kaynak: AA