Bursaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 17 Şubat Cuma akşamı deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Mutlu Topçu gözetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, ''14 Şubat Sevgililer Günü'' dolayısıyla taraftarlara açık olarak gerçekleştirildi.

Yeşil-beyazlı futbolcular, tesislere gelen yaklaşık 500 taraftarın tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde sahaya çıktı. Teknik heyet ve oyuncular, taraftarlara atkı dağıttı.

Antrenman sahasına, ''Sevgililer günü bir gün, ben seni severim her gün'' ve ''Okulu ektik sana geldik'' yazılı pankartlar asan taraftarlar, çalışma boyunca da ''Bugün sevgililer günümüz Bursa, kutlu olsun aşkıma'' şeklinde tezahüratta bulundu.

Topla ısınma hareketleriyle başlayan, pas çalışmasıyla devam eden antrenman, geniş alanda kontrol pas oyunu ve taktik çalışmayla sona erdi.

Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Josua John, Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir takımdan ayrı çalışırken, Erdem Özgenç'in tedavisine devam edildi.

Dün yapılan antrenmanda yer almayan Merter Yüce bugün takımla birlikte çalıştı.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA