ASP'de Personele Yönelik Masa Tenisi Şampiyonası Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 81 İl Taşra Teşkilatında görev yapan personeli kapsayan ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü ile Personel Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen “Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası” öncesinde İl birincilerini belirlemek üzere Erzurum İl Şampiyonaları müsabakaları başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda yapılan müsabakalara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili ve kurum spor kulübü başkanı Tamer Ekinci, bağlı kuruluşların yöneticileri ve personel katıldı.

İlbaş, çalışanların motivasyonlarının artırılması amacıyla bu gibi bir şampiyonanın düzenlendiğini belirterek, il birincilerinin belirlenmesinin ardından Nisan ayında Türkiye şampiyonası yapılacağını anımsattı.

İlbaş, “Müdürlüğümüzde çalışan personellerimizi spora teşvik etmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından organize edilen şampiyonaya yoğun ilgi var. Şampiyonada başarılı olan personelimiz Nisan ayında Fethiye’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılarak Erzurum’u temsil edecek. Tüm personelimize başarılar diliyoruz” dedi.

Ekinci ise şampiyonaya Erzurum’dan 15 kadın, 21 erkek personelin katıldığını anımsatarak, müsabakanın çekişmeli geçtiğini ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ve bağı kuruluşların personelinin katıldığı şampiyona heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

Kaynak: İHA