Akademi Lise Öğrencileri, Başakşehir Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise bünyesinde BESYO sınavlarına hazırlanan 20 öğrenci, Başakşehir Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde eğitim veren Akademi Lise, BESYO sınavlarına hazırlanan öğrencileri Başakşehir Spor Kulübü tesislerine götürdü. Burada, bir dönem Milli Takım Kaptanlığı yapmış olan Emre Belözoğlu’nu görme fırsatı yakalayan gençler, önemli spor adamından önemli tavsiyeler aldı. Ziyarette ilk olarak antrenman sahasını ve stadı gezen öğrenciler daha sonra, bir dönem Milli Takım kaptanlığını yapmış olan Başakşehir Takım Kaptanı Emre Belözoğlu ile sohbet etme imkanı yakaladı. Gençlerin, BESYO sınavlarına hazırlandığını öğrenen Kaptan Emre Belözoğlu, çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Sporcunun her zaman çok çalışması gerektiğini söyleyen Emre Belözoğlu, “Disiplin ve iyi ahlak sporcunun en önemli kazanımıdır. Sizler de ileride spor adamı olmak üzere hayata atılacaksınız. Her zaman çok çalışmalısınız, antrenmanlarınızı aksatmadan yapmalısınız. Sporcu disiplin içinde olursa, başarı her zaman yanında olur” şeklinde konuştu.

Öğrenciler tesisleri ziyaretleri sırasında ayrıca kulübün teknik direktörü Abdullah Avcı ile de bir araya gelerek, futbol ve teknik direktörlük mesleği ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA