TFF Kadınlar 3. Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Lig 8. Grup'ta mücadele eden Siirt Hasbey Spor, 1955 Batman Belediyespor'la berabere kaldı.

Siirt Hasbey Spor Antrenörü Zeki Eren, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları maçın 3-3'lük skorla tamamlandığını ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Maçın ilk dakikalarında rakip takıma 2 penaltı, kendi oyuncularına da bir kırmızı kart verildiğini ifade eden Eren, şunları kaydetti:

'Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçirdiğimizden bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Maalesef sezonun ilk yarısının son maçında hedeflediğimiz galibiyeti elde edemedik. Bu sezon ilk defa bir maçın bu kadar kötü yönetildiğine şahit olduk. Hakemlerden tek isteğimiz, hangi takım olursa olsun bu bölgede zor şartlar altında futbol oynayan bu kızlarımızın hakkının yenilmemesi için gayret göstermeleridir. Hakeme rağmen 3-1 yenik olarak noktaladığımız maçtan, ikinci yarıdaki mücadelemizle 3-3 berabere ayrıldık.'

Eren, kendilerine destek olmak amacıyla maçı izlemeye giden Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay'a futbolcuları adına teşekkür etti.

Kaynak: AA