Minik Taraftardan Mersin İdmanyurdu Antrenmanına Ziyaret

TFF 1. Lig'de temsilcisi İçel İdmanyurdu'nun sosyal medyada ilgi uyandıran 7 yaşındaki taraftarı Alperen Ak, takım kaptanı Nurullah Kaya'nın davetlisi olarak antrenmana gelip futbolcularla tanıştı

TFF 1. Lig ekiplerinden İçel İdmanyurdu ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başlarken, antrenmana özel bir misafir geldi.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yapılan antrenman öncesinde Boluspor maçında kendi yaptığı İçel İdmanyurdu bayrağıyla tribünde kameralara yansıyan ve sosyal medyada ilgi uyandıran 7 yaşındaki Alperen Ak, kaptan Nurullah Kaya'nın davetlisi olarak antrenmana gelerek futbolcularla tanıştı.

Minik taraftar Alperen Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İçel İdmanyurdu'nu çok sevdiğini ve kendi boyalarıyla Akdeniz temsilcisinin bayrağını yaptığını söyledi.

İçel İdmanyurdu'nun bütün maçlarını takip ettiğini ifade eden Ak, takımına her zaman destek olacağını kaydetti.

Baba Hamza Ak ise Alperen'i maça götüreceğini söylediğinde kendi başına böyle bir bayrak hazırladığını belirterek, 'Çocuklarıma 'sizi maça götüreceğim dedim' ve o esnada elindeki bayrağı hazırlamış. Maça girdiğimizde kameralar oğlumun açtığı bu bayrağı yakalamış. Sosyal medya da yayılmasını sonra öğrendik. Daha sonra kaptanımız Nurullah, bizi antrenmana davet etti. Biz de geldik. Sevdiği insanlara böyle şeyler yapıyor. Sevgisini o şekilde gösteriyor.' ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanı Nurullah Kaya da Alperen'in artık takımın sembolü olduğunu aktardı.

Böyle bir şeyi gördüğünde mutluluk duyduğunu ifade eden Nurullah, 'Alperen bize yürekten inanan tek taraftar ve bundan sonra istediği takdirde maçlara biz davet edeceğiz.' dedi.

Nurullah, daha sonra Alperen'e futbolcuların imzalamış olduğu kendi formasını hediye etti.

- Antrenman

İçel İdmanyurdu, deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına teknik direktörü Memduh Özbalta yönetiminde başladı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Mitrovic ve Tita takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer futbolcular yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Kaynak: AA