Malatyalı Minik Tenisçi Alican Şeker Fransa'da, Türkiye'yi Temsil Edecek

15-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Fransa’nın Metz şehrinde yapılacak Yıldız ve Genç Açık Tenis Turnuvasına Milli Takım Sporcusu olarak Malatyalı Alican Şeker de davet edildi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan, 15 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında Fransa’nın Metz şehrinde yapılacak Yıldız ve Genç Açık Turnuvasına Malatya’dan Alican Şeker de davet edildi. Davet üzerine Antalya’ya giden Malatya Büyükşehir Belediyespor’un lisanslı sporcusu olan Alican, milli takım kampına katıldı.

Büyük bir mutluluk yaşadığını kaydeden Alican, “En büyük hayalim milli takım formasıyla ülkemizi temsil etmekti. Bu hayallerim gereç oldu” dedi.

-“Derece yapmak istiyorum”

İHA’ya yaptığı açıklamada başarısını ailesine ve antrenörlerine borçlu olduğunu ifade eden Alican, ilk kez temsil edeceği ayyıldızlı forma ile derece elde etmek istediğini kaydetti.

Alican, ’Benim için büyük bir hayaldir milli takım forması. Ben iki hayalime birden kavuştum, hem milli formayı giyeceğim, hem de uluslar arası bir organizasyonda ülkemizi temsil edeceğim. Bu başarımda elbette ki en büyük pay aileme aittir. Daha sonra antrenörlerim. Onlar beni çok iyi çalıştırdılar. Şimdi Fransa’da yapılacak turnuvaya çok iyi hazırlanmam gerekli. Bunun için büyük fedakarlık yapmalıyım. Hocalarımla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Orada hem ülkemizi, hem de Malatya’yı en iyi şekilde temsil edip, derece yapmak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA