'Kazanan Bir Takım Olmaya Başladık'

Manisaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özşen: 'Galibiyet serimizi devam ettirerek üst sıralara doğru yükselişimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz'.

TFF 1. Lig'de deplasmanda Eskişehirspor'u 5-1 yenerek düşme hattından çıkan Manisaspor'un basın sözcüsü Serkan Özşen, galibiyet serilerine devam ederek üst sıralara doğru yükselişlerini sürdürmek istediklerini bildirdi.

Özşen, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor galibiyetinden dolayı başta teknik direktör Sait Karafırtınalar olmak üzere teknik ekip, futbolcuları tebrik etti.

Bu galibiyeti Manisalılara armağan ettiklerini kaydeden Özşen, şu ifadeleri kullandı:

'Eskişehir deplasmanında ve her zaman takımımızın yanında olan büyük taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sait hocamızın göreve gelmesinin ardından takımımız üzerinde çok önemli bir değişim başladı ve kaybetmeyen bir takım görüntüsüne kavuştuk. Devre arasında yeni transferlerimizle daha da güçlenerek kazanan bir takım olmaya başladık. Ümraniyespor maçında 5 golle aldığımız galibiyetin de bir tesadüf olmadığını, lig lideri Eskişehirspor'u kendi evinde 5 golle yenerek gösterdik.'

Özşen, düşme hattından çıktıklarını aktararak şunları kaydetti:

'Şimdi daha dikkat etmemiz gereken bir sürecin içinde olacağız. Galibiyet serimizi devam ettirerek üst sıralara doğru yükselişimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki yeni süreçte en büyük destekçimiz yine taraftarımız olacaktır. Giresunspor ile hafta sonu sahamızda oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızdan 90 dakika boyunca destek bekliyoruz.'

Kaynak: AA