Çorum Belediyespor'da Umutlar Sürüyor

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Kılıç: 'Belki bu maçta 2 puan bırakmış olabiliriz ancak aldığımız 1 puanın önemi ilerleyen haftalarda çok daha önem kazanacak'.

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Ankara Demirspor karşısında aldıkları 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki gün deplasmanda oynadıkları Ankara Demirspor maçının zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını belirtti.

Uzun zamandır maç kaybetmeyen bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve kazanmak için çıktıkları maçtan 1 puanla ayrıldıklarını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

'Belki bu maçta 2 puan bırakmış olabiliriz ancak aldığımız 1 puanın önemi ilerleyen haftalarda çok daha önem kazanacak. Önce çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Cizre maçı ve ardından da hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Erzin maçlarından alacağımız galibiyetlerle bu 1 puanın ne kadar önemli olduğuna şahitlik edeceğiz.'

Kılıç, ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

'Başarıya giden yolda gerek teknik heyet, gerekse oynayan ya da oynamayan tüm futbolcular, üzerlerine düşenin en iyisini yapmak zorundalar. Ligde henüz biten bir şey yok. Her takım sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Bizim tek istediğimiz herkesin bu takıma inanması ve güvenmesi. Eleştiri dünyanın her yerinde olağan bir durumdur. Önemli olan futbolcularımızın şevkini kırmadan yapıcı olabilmektir. Kimse unutmasın ki, biz grubun en çok çekinilen takımlarından biriyiz. Sezon sonuna kadar da öyle olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.'

Kaynak: AA