'Bilgisayar Odası' İçin Futbol Oynayacaklar

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (TGKK) Muğla İl Başkanlığı ve Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek halı saha turnuvasının geliri ile bir okula bilgisayar sınıfı yapılacak.

TGKK Muğla İl Başkanı Muzaffer Aravi, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede gençlere spor yaptırırken bir okula da bilgisayar sınıfı kazandıracaklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde halı saha turnuvası düzenlediklerini dile getiren Aravi, 'Kayıtlarını yarın başlatıyoruz. Halı saha turnuvamızın geliriyle Beldibi Sıtkı Zaralı okulumuzda bilgisayar sınıfı oluşturacağız. Buranın boyasından ısıtmasına kadar biz yapacağız. Gençlerimize teknolojik imkan sağlayacağımız için mutluyuz. Evlatlarımızın geleceğine katkı sunmanın huzurunu şimdiden yaşıyoruz.' dedi.

Aravi, turnuvaya Emniyet, Milli Eğitim gibi resmi kurumların yanı sıra özel kurumlardan da katılımın olacağını bildirdi.

Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da halı saha turnuvasının adının da çok anlamlı olduğunu ifade ederek, 'Bu turnuvada şampiyon olan takıma 15 Temmuz Şehitleri Kupası verilecek. Ülkemizde bir 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrası var. 15 Temmuz bu ülkede kahraman Türk milletinin şanlı bir direnişi bunun bilincinde olan gençler yetiştirmek istiyoruz.' açıklamasında bulundu.

Turnuvanın, 6 Mart'ta başlayıp bir ay süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA