Basketbolda Maçın Ardından

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas: 'Maalesef kağıt üstünde mağlubuz. Baştan sona çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımı sahaya koydukları karakterden dolayı tebrik ediyorum' Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt: 'İkinci yarıda biraz daha iyi olduğumuzu ve maçı hak ettiğimizi düşünüyorum'

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde, Darüşşafaka Doğuş'a 85-89 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, bugünkü mücadelede galibiyeti kendilerinin hak ettiğini düşündüğünü söyledi.

Karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ifade eden Dedas, 'Maalesef kağıt üstünde mağlubuz. Baştan sona çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımı sahaya koydukları karakterden dolayı tebrik ediyorum. Maçı hem televizyon, hem de salonda izleyenler için de keyifli bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Buraya gelen ve bizlere destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı..

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt ise Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin zor olduğunu bu maçta da bunu gördüklerini dile getirdi.

Karşılaşmanın zorlu bir mücadeleye sahne olduğunun altını çizen Blatt, şunları kaydetti:

'Maç çok yakındı. İkinci yarıda biraz daha iyi olduğumuzu ve maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Gerçekten iyi bir oyundu, Gaziantep ekibi güzel bir oyun ortaya koydu. Burada oynamak gerçekten zor. Maçı aldığımız için mutluyuz.'

Kaynak: AA