Amatör Kulüpler Tesislerle Güçleniyor

Kazandırdığı tesislerle amatör spor kulüplerine güç katan Büyükşehir Belediyesi, bir tesis de Yıldırım’daki Ayyıldız Spor Kulübü’ne kazandırıyor.

Kulüp binası ve idman sahaları bulunmayan Ayyıldız Spor Kulübü’nün tesis taleplerine de olumlu cevap veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi yanındaki yaklaşık 3 bin metrekare alanı spor tesisleriyle donatıyor. Spor Kulübü idari binası ve idman sahalarının yanı sıra yeşil alan ve çocuk oyun parkı düzenlemeleriyle bölge yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

Başkan Recep Altepe, Ayyıldız Spor Kulübü’ne yapılan tesis inşaatını yerinde inceledi. Daha sağlıklı nesiller yetişmesi için sporun önemine dikkat çeken Recep Altepe, mahalle gençlerine sahip çıkan amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Ayyıldız Spor Kulübü’nün de uzun yıllardır saha talebi olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi yanındaki 3 bin metrekare alana spor kulübü için idari bina ve idman sahaları yapıyoruz. Bunun yanında yeşil alan düzenlemesi ve çocuk oyun parkı da yapacağız. Yıldırım gençliğine hizmet eden güzel bir kompleks olacak. İnşaat devam ediyor. Kıza zamanda tamamlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA