Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

'Sahamızdaki mükemmel oyunu deplasman da göstermek için gayret gösteriyoruz'.

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 'Sahamızdaki mükemmel oyunu deplasman da göstermek için gayret gösteriyoruz.' dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak her geçen gün daha iyi oyun sergilediklerini, hedefleri doğrultusunda adım adım ilerlediklerini söyledi.

Devre arasında yapılan transferlerin takıma daha ilk haftalarda katkı sağlamasından da memnun olduklarını anlatan Tankut, 'Ligin 20. haftasında sahamızda oynadığımız Beşiktaş maçından alınan galibiyet bizim adımıza sevindirici. Ortaya konan oyundan çok mutluyuz. İç saha maçlarında başarı oranımız çok yüksek. Sahamızdaki mükemmel oyunu deplasmanda da göstermek için gayret gösteriyoruz. Bunu başardığımızda her şey daha iyi olacak.' diye konuştu.

Hedeflerinin bu sezon ligde kalabilmek olduğunu belirten Tankut, 'Şu anda tek düşüncemiz bu hedef. Takım olarak diğer hedeflerimizi gelecek sezonlara bıraktık. Çünkü çok yeni bir takımız. Bu sezon ligde kalıp, yolumuza öyle devam etmek istiyoruz. Camia olarak gelecek sezonlarda daha büyük hedeflerimiz olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA