Hentbol'de Maçın Ardından

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Amasya Taşova YİBO Antrenörü Muhammet Bakır, Trabzonspor karşısında aldıkları 40-31'lik galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Bakır, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın her iki takım açısında da kritik öneme sahip olduğuna işaret etti.

Bu zorlu maçı kazandıklarından dolayı sevinçli olduklarını ifade eden Bakır, 'Sezon başından itibaren söylediğimiz gibi bu maça kadar dar ve eksik bir kadro ile mücadele ettik ve sezon başından itibaren ilk defa bu maça istediğimiz tam kadro ile çıktık. Hafta içi bu maça yönelik güzel çalışmalar yaptık ve bu çalışmamızı sahaya da yansıtınca bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Bu maç yenilenin büyük yara alacağı bir maçtı. Bundan sonra dokuz maçımız kaldı ve kalan her maçımız final niteliğinde olduğunu biliyoruz.' diye konuştu.

-Trabzonspor cephesi

Trabzonspor antrenörü Ahmet Kaynak ise maça geçen hafta aldıkları iki puanın morali ile çıktıklarını belirterek, 'Geçen hafta iki puan alarak hedefimize doğru yaklaştık.Takım olarak bu maça iyi hazırlandık. Ancak sert bir savunma ile karşılaştık.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA