Bakkal Açıklaması 'Kazanmamız Gereken Maçı Kazandık'

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal kazanılan Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kazanılması gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 20. haftasında sahasında Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdüren Sivasspor’da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal müsabakayı değerlendirdi. Bakkal, "Kazanmamız gereken maçı kazandık. Böyle maçlarda çok iyi oyun bekleyemezsiniz. Samsun transferlerle çok iyi bir takım olmuş. Oyun, oynama anlamında iyi şeyler yapmasak da kazanma, rahatsız etme coşkulu oyun anlamında bize döndü. Kazandık ve mutluyuz" dedi.

Takımın mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Bakkal, "Kupadaki Tuzla maçında enerjisini ortaya koyan bir takım vardı. Galip’in cezalı oluşu, Adem’i de kasığının ağrıması nedeni ile oynatamadık. Sivasspor her maçta çıkıp 3-5 atacak diye bir şey yok. İyi takımlar var. Bugün hırs ve istek var ve bu da bizim maçı kazanmamızı sağladı. Hem kupada hem ligde gidiyoruz. Zor geçecek bir süreç. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Hem bizim hem rakibin taraftarlarına. Biz böyle maçlar olsun istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA