Selendili Badmintoncular Manisa Şampiyonu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Badminton Müsabakaları’nda Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi genç kızlar kategorisinde birinci, Genç erkekler kategorisinde Selendi Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Badminton Müsabakaları dün sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara 22 okuldan 110 sporcu katıldı.

Genç erkekler ve gen kızlar kategorisinde gerçekleşen maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. Büyük heyecanın yaşandığı maçlar sonucu genç kızlar kategorisinde Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri Raz Karakeçili, Zeynep çakmak, Ayşe Sinem Kahraman, Kardelen Çimen birinci, Genç erkekler kategorisinde ise yine Ramazan Semiz, Mert Eryıldırım, Samet Akdeniz, Metin Çalışkandan oluşan Selendi Anadolu Lisesi öğrencileri Badminton takımı ikinci oldu. Final maçlarının ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Badminton İl Temsilcisi Aygün Aydoğmuş ve beden eğitim öğretmenleri tarafından verildi.

Manisa da birinci olan Badmintonun merkezi haline gelen katıldığı tüm turnuvalarda büyük başarılar kazanarak adını tüm Türkiye ye duyuran Selendili Badmintoncuların bundan sonraki tek hedefi olimpiyatlara katılmak. Manisa da birinci olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Badminton takımı önümüzdeki günlerde Çanakkale veya Isparta da yapılacak olan bölge birinciliği müsabakalarına katılarak Manisa’yı temsil edecek.

Kaynak: İHA