Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, ligde kalıcı olabilmek için Trabzonspor maçından mutlaka galip ayrılmak zorunda olduklarını belirtti.

Antrenör Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak lig sıralamasında sıkıntılı bir konumda bulunduklarını ve bu sıkıntılı konumdan kurtulmak için seri galibiyetler almaları gerektiğini söyledi.

Yarın kendi sahalarından sıkıntılı günler geçiren ve ligde var olma mücadelesi veren Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını anlatan Bakır sözlerini şöyle sürdürdü:

'Trabzonspor, lige iyi hazırlanamadıkları ve istedikleri kadroyu oluşturamadıkları için ligin ilk yarısında istedikleri sonucu elde edemediler. Ligin ikinci yarısına takım kadrolarına önemli takviyeler yaparak iyi başladılar. Kimse Trabzonspor'un lig sıralamasında altlarda olduğuna aldanmasın.

Her zaman hentbolda ağırlığı olan bir ekiptir. Ligde sıkıntılı bölgeden kurtulmak ve galibiyet serisine başlamak için bu maçtan taraftarımızın da desteği ile mutlaka galip gelmek istiyoruz.' dedi.

Kaynak: AA