Şanlıurfaspor Deplasmanda Galibiyetle Tanışmak İstiyor

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Pazar günü Giresunspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, deplasmandaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güçlü rakipleri karşısında galip gelerek deplasmandaki şanssızlıklarını kırmak istediklerini belirtti.

Son haftalarda sergilenen iyi futbolun gelecek için kendilerini umutlandırdığını ifade eden Büyükfırat, şöyle konuştu:

'Maalesef deplasmanlarda çok başarısız bir tablo sergileyerek 3 puanla tanışamadık. Giresunspor'u mağlup ederek deplasmandaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın çalışma azimleri de bizi galibiyet için umutlandırıyor. Giresunspor güçlü bir ekip ancak biz de son haftalardaki oynadığımız futbolla taraflı tarafsız futbol kamuoyunun takdirini kazanmayı başardık. Hem iyi futbolumuzu sürdürmek, hem de play-off hedefimizi tutturabilmek için bu maçı kazanmamız lazım. Zor bir maç olacak ama gülen taraf biz olacağız.'

Sarı yeşilli kafilenin bugün Giresun'a gittiğini aktaran Büyükfırat, takımda hafif sakatlığı bulunan Batuhan Karadeniz dışında eksikleri olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA