Niğde Belediyespor Kulüp Müdürü Bayram Özmen;

Niğde Belediyespor Kulüp Müdürü Bayram Özmen, geçen hafta oynadıkları Menemenspor maçını değerlendirdi.

Niğde Belediyespor ile Menemenspor karşılaşmasında hakemin hatalar yaptığını iddia eden Niğde Belediyespor kulüp müdürü Bayram Özmen, hakemi eleştirdi.

Özmen, ’’Geçtiğimiz hafta İzmir temsilcisi Menemenspor ile 21. hafta müsabakasını oynadık. Maçın ilk dakikalarında penaltı golü ile de öne geçtik. Penaltıdan sonra bizi de şaşırtan hakemin oyun gidişatına göre değil mevcut bulunduğu ortama göre değiştiğini gördük.20. dakikaya kadar maç Niğde Belediyespor’un kontrolünde devam ediyordu. Karşılıklı ataklar olmasına rağmen takımımız kazanmak adına iyi işler yapıyordu. Fakat 20. dakikada oyuncumuz İlyas Akan rakip takım oyuncusu ile girdiği ikili mücadele sonucunda hakem rakip oyuncuya kasıtlı olarak dirsek attığı bahanesiyle oyuncumuzu kırmızı kartla atarak takımımızı 10 kişi bıraktı. Buna rağmen maçın son dakikasına kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. 3 puanla da dönebilirdik. Şampiyonluk adaylarından olan Menemenspor’dan deplasmanda 1 puan almak iyidir.’’ dedi.

Menemenspor maçının ardından, Bugsaşspor maçını hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren müdür Özmen, ‘‘İnşallah bu hafta oynanacak olan Bugsaşspor’u kendi evimizde ve kendi seyircimiz önünde maçı kazanıp play off’un içerisinde olmak istiyoruz. Bu seriyi devam ettirerek sezon sonunda play off potasında kopmak istemiyoruz. Allah nasip ederse Niğde Belediyespor’u play off takımı olarak görüyoruz.’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA