Kaymakam Nazlı'dan Ayvalıkgücü Belediyespor'a Baklavalı Doping

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) geçtiğimiz sezon düştüğü profesyonel lige geri dönmek için mücadele veren Ayvalıkgücü Belediyespor puan cetvelinde 2. Sırayı korurken, kırmızı-beyazlı takımın futbolcularına bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Somaspor mücadelesi öncesinde Kaymakam Namık Kemal Nazlı tarafından tatlı bir sürpriz yapıldı.

Kaymakam Nazlı; beraberinde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ile birlikte ligde 11 puan gerisinde bulunan 3. Sıradaki Somaspor karşılaşmasına kendi tesislerinde hazırlanan Ayvalıkgücü Belediyespor’lu futbolculara bir tepsi baklava ile moral dopinginde bulundu.

Ayvalıkgücü Beleediyespor’un Genç Kulüp Başkanı Mehmet Babayiğit’in yanı sıra As Başkan Erkan Göral ve takımın çiçeği burnunda Teknik Direktörü İlker Seven, Teknik Direktör Yardımcıları Abidin Can ve Sait Kalay’ın hazır bulunduğu ziyarette; Kaymakam Namık Kemal Nazlı kırmızı-beyazlı sporcuları lig başından bu yana gösterdikleri performans nedeniyle tebrik etti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştıkları İzmir’in güçlü ekiplerinden Gaziemir Gençlikspor’u 5 gol ile geçen Ayvalıkgücü Belediyespor’un lig sonunda layık olduğu 3.lige yeniden döneceğine inandığını vurgulayan Kaymakam Nazlı, bu uğurda ellerinden gelen tüm özveriyi veren kulüp yönetimi, teknik kadro, sporcular ve taraftarlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA