Giresunspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Teknik direktör İldiz: 'İkinci devreye iyi başladık, iyi bir gidişatımız var, bunu devam ettirmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 'İkinci devreye iyi başladık, iyi bir gidişatımız var, bunu devam ettirmek istiyoruz.' dedi.

İldiz, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Antalya'da sürdürdükleri çalışmaların verimli geçtiğini söyledi.

Takım olarak Şanlıurfaspor ile oynayacakları maça odaklandıklarını dile getiren İldiz, hedeflerinin bu maçı kayıpsız geçmek olduğunu belirtti.

Ligde her maçın zorlu olduğuna değinen İldiz, 'İkinci devreye iyi başladık iyi bir gidişatımız var, bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz de zorlu, onlar da kupa maçı oynadılar elendiler ama olumlu futbol oynadılar. Onlar da genel olarak baktığınızda son dönemlerde iyi giden bir ekip. Ligin en güçlü takımlarından bir tanesi. Şu anda aşağıda görünse bile önemli bir takım.' değerlendirmesinde bulundu.

İldiz, taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğuna vurgu yaparak, 'İnşallah onların da desteğiyle kazanan taraf biz oluruz. Hedefimiz doğrultusunda futbol adına savaşımız sonuna kadar devam edecek.' diye konuştu.

Öte yandan, Şanlıurfaspor maçı öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli tesislere gelerek takıma moral ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, futbolculara baklava ikram etti.

Kaynak: AA