İnegölspor'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Penbe: 'Ligde hedefleri olan bir takımla oynayacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un Teknik Direktörü Ergün Penbe, 5 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçına ilişkin, 'Ligde hedefleri olan bir takımla oynayacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz.' dedi.

Penbe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 9 haftadır galip gelemeyen İnegölspor'un, Tuzlaspor karşısında önemli bir maç kazandığını belirtti.

Takımın üzerindeki psikolojik baskının çok büyük olduğunu vurgulayan Penbe, 'Takımın üzerinde çok büyük psikolojik baskı vardı. Biliyorsunuz 9 haftadır Kastamonu maçından beri galip gelemiyordu takım. Bu 3 puan da iyi oldu.' diye konuştu.

Penbe, hafta sonu Ankaragücü ile zorlu bir maç yapacaklarına işaret ederek, şöyle devam etti:

'Ama bu hafta daha zor bir maçımız var. Ankaragücü ile oynayacağız. Ligde hedefleri olan bir takımla oynayacağız. Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacaklar. Zorluk derecesini biliyoruz ama ona göre hazırlanacağız. Bu hafta hazırlanma imkanlarımız biraz daha iyi olacak. Sakat oyuncularımız var. Onlara daha temkinli idmanlar yaptırıp, maça kadar hazırlamaya çalışacağız. Zor olacak. Ama 3 maçlık bir hedefimiz var. Özellikle önümüzdeki 3 maçtan arzuladığımız puanları alırsak, çok daha farklı yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Bunun için hazırlıklarımız başladı. İnşallah gülen taraf biz oluruz.'

Kaynak: AA