Büyükşehirli Karateciler, Takım Halinde Şampiyon Oldu

Sakarya’da devam eden Karate Liginin dördüncü etabında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, takım halinde şampiyon oldu.

Türk karatesinin en prestijli alt yapı turnuvaları arasında yer alan ve beş etaptan oluşan Sakarya Karate Turnuvası’nın dördüncü etabı Sakarya Hendek’te yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Sakarya’da yapılan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan İller Arası Karate Şampiyonası’nda yine fırtına gibi esti. Sakarya Hendek Spor Salonu’nda yapılan ve 13 ilden, 38 kulübün katıldığı şampiyonada bin 100 sporcu mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise turnuvaya 70 sporcuyla katıldı.

Turnuvada Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler minikler, ümitler ve yıldızlar kategorilerinde on iki altın, sekiz gümüş, on bronz madalya olmak üzere toplam otuz madalya kazandı. Üçüncü etaba göre madalya sayısını ikiye katlayan mavi beyazlılar genel klasmanda ise on iki takımı geride bırakarak şampiyon oldu. Önümüzdeki ay yapılacak beşinci etap müsabakalarının ardından Sakarya turnuvası sona erecek.

Kaynak: İHA