Samsunspor Galibiyet Peşinde

Teknik direktör İpekoğlu: 'Denizlispor galibiyeti bizi hem moral hem de güven olarak iyi bir yere taşıyacaktır'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktör Engin İpekoğlu, "Denizlispor galibiyeti bizi hem moral hem de güven olarak iyi bir yere taşıyacaktır." dedi.

İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda oynadıkları futbolun karşılığını sahada alamadıklarını söyledi.

Oyuncuların morale ihtiyacı olduğunu belirten İpekoğlu, "Stresli bir dönem geçiriyoruz. Boluspor, Adanaspor ve İstanbulspor maçlarında iyi oynadığımız halde galibiyete ulaşamadık. Bu stresle çıktığımız sahamızdaki Eskişehirspor maçında farklı mağlup olduk." değerlendirmesinde bulundu.

Üzerlerindeki stresi atması için Denizlispor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan İpekoğlu, "Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Denizlispor galibiyeti bizi hem moral hem de güven olarak iyi bir yere taşıyacaktır. Kazanmak adına sahada elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Oyuncularıma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Engin İpekoğlu, takımın kalitesi ile ligdeki durumunun farklı olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ligde istediğimiz yerde değiliz. Devre arasına kadar en az 5-6 puan almamız lazım. Hem alt sıralardan kurtulmak hem de hedefimize ulaşmak istiyorsak puanlara ihtiyacımız var. Devre arasında yapacağımız transferlerle Samsunspor'u istenilen seviyeye ve hedefe ulaştıracağız. Taraftarlarımız da bu konuda bize destek olsun. Samsunspor taraftarları ile bütünleştiğinde her zaman rakiplerinin korkulu rüyası olmuş. Zaman zaman her takım ligde kötü dönemler geçirebiliyor. Umarım Denizlispor maçı bizim için iyi günlerin başlangıcı olur."

Öte yandan Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, yarın deplasmanda yapacağı Denizlispor maçı için uçakla İzmir'e, oradan da kara yoluyla Denizli'ye geçecek. Denizli'de ter idmanı yapacak olan Karadeniz ekibi, kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kaynak: AA