Maçın Ardından

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:'Kendi evimizde önemli bir avantaj kaçırdık' Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök:'Bugün biraz arzumuz az gibiydi'.

TFF 1. Lig’in 15. haftasında konuk ettiği Balıkesirspor Baltok ile 2-2 berabere kalan Ümraniyespor’da teknik direktör Bayram Bektaş, rakipleri karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen bunu değerlendiremediklerini söyledi.

Bektaş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda rüzgara karşı oynamalarına rağmen avantajlı skor aldıklarını belirterek, "İkinci yarı öne çıkışlarda pas hataları yaptık. Balıkesirspor Baltok’un kazandığı toplarla etkili olacağını biliyorduk. 2-0 öne geçtiğimiz maçta kalemizde iki gol görmememiz gerekiyordu. Balıkesirspor beraberliği yakalayınca haliyle kapandı. Yine de üç gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Kendi evimizde önemli bir avantaj kaçırdık." diye konuştu.

Ümraniyespor’un ikinci golünü kaydeden ancak sakatlanan Boza Jean Armel Drole’yi önemli amaçlı oyundan çıkardıklarını kaydeden Bektaş, "Lig uzun bir maraton ve bizim için her oyuncu önemli. Daha çok çalışmamız gerek." değerlendirmesinde bulundu.

- Cangök: "Skoru 2-0’dan 2-2’ye getirmek önemliydi"

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök ise panik içinde oynadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Topu yere indirip oynayamadık. Biz pas oyunu oynayan bir takımız. Bunu gerçekleştiremedik. Bugün biraz arzumuz az gibiydi. Kolay vazgeçtik. Ayağında top olan oyuncumuzu kaderine terk ettik. İstediğimiz gibi yardımlaşamadık. Skoru 2-0’dan 2-2’ye getirmek önemliydi. Ümraniyespor çok iyi takım. Bulundukları yeri hak ediyorlar."

Kaynak: AA