Bayram Bektaş Açıklaması 'Büyük Avantaj Kaçırdık'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Balıkesirspor karşısında 2-0 öndeyken oyunu koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyleyerek, “İki tane basit hatalarla gol yedik. Bunları kalemizde görmememiz gerekiyordu. Büyük avantaj kaçırdık” dedi.

TFF 1. Lig’in 15. haftasında Ümraniyespor, sahasında Balıkesirspor Baltok ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Skordan dolayı üzgünüz. İlk yarı rüzgara karşı olmamıza rağmen iyi oynadık. İkinci yarı rakip sıkıntı çekmesi gerekirken biz sıkıntı çektik. Öne geçtikten sonra onların hücum hattını bildiğimiz halde açıklar verdik. Rehavet olmadı diyemem. Bir iş yapıyorsanız en iyisini yapmak zorundasınız. Çünkü averaj puanı da önemli. İki tane basit hatalarla gol yedik. Bunları kalemizde görmememiz gerekiyordu. Karşılaşmaya ağırlığımızı koymamız gerekiyordu ve bunu yapabilecek kapasitemiz vardı. Rakip de skoru bulunca kapandı. Buna rağmen pozisyonlar yakaladık. Ama bunları da değerlendirmemiz lazımdı. Büyük avantaj kaçırdık. Fakat mücadele açısından iyiydi. Balıkesirspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Drole’ün 64. dakikada oyundan alınması hakkında da açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, “Drole’ün dizi esnedi. İlerleyen dakikalarda kendine zarar verebilirdi. Uzun maraton var önümüzde. Futbolcumuzu düşünmek durumundayız. Kendi iyiliği için oyundan aldık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA