Ozan Tufan'dan haber var

Formasını son haftalarda Mehmet Topal’a kaptırsa da çalışmalarını var gücüyle sürdüren ve ideal kilosuna dönmeye başlayan Ozan Tufan, gelecek için umutlu konuştu.

Takım olarak yaptıkları çıkışı devam ettireceklerini belirten Ozan Tufan, Fenerbahçe Gazetesi’nin 168. sayısına verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“Lig oldukça uzun bir maraton. Her takım sonuçta bütün takımlarla maç yapacak. Herkes puan da kaybedecek, puan da kazanacak. Sezon başında takıma yeni arkadaşlarımızın da katılması ile bir uyum süreci yaşadık. Puan kayıplarımız oldu kazandıklarımız da oldu. Şimdi önümüzde oynayacağımız maçlar ile ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. İnşallah bu maçları da kayıpsız geçerek ve devre arasında daha çok çalışarak en üst sıralara çıkıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.

‘İLİŞKİLER ÇOK FARKLI’

Bir orta saha oyuncusu olarak oyunu iki yönlü oynamanız gerekiyor. Hem ofansta hem defansta iyi işler yapmanız gerekiyor. İlk önce kendinizi memnun etmeniz gerekiyor. Önemli olan oynadığınız oyundan, futboldan zevk almanız. Aynı zamanda kendiniz zevk aldığınız sürece taraftarlara da sizi izleyenlere de büyük bir zevk vermeniz gerekiyor. Günümüz futbolunda daha az pas hatası yapan daha olumlu işler yapan kişi olmak zorundasınız. Ben de bunları yapmak için elimden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyorum.

Fenerbahçe'de 3. yılım. 3 senedir çok iyi kadromuz var. İyi arkadaşlıklarımız var. Benim şahsi düşüncem bu sene takımdaşlığı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Futbolcular arasında çok iyi ilişkiler olduğunu görüyorum. Bu yüzden ben takım arkadaşlarıma sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum. Herkes çok çalışıyor ve çok mücadele ediyor.”