Okan Üniversitesi Hastanesi, Vakıfbank'a Sponsor Oldu

Ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan VakıfBank Spor Kulübü, Okan Üniversitesi Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Müzesindeki 3 CEV Şampiyonlar Ligi ve 2 Dünya Şampiyonluğu ile Türkiye’nin uluslararası arenadaki en başarılı takımlarından biri olan VakıfBank, önemli bir sponsorluk sözleşmesine imza attı. Sarı-siyahlılar, sağlık alanında Okan Üniversitesi Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tuzla’da gerçekleştirilen imza töreninde Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Okan Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan, Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demiarslan ile VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, VakıfBank Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, oyuncular kaptan Gözde Kırdar ve Zehra Güneş, VakıfBank Kurumsal iletişim Başkanlığı da hazır bulundu.

Okan: "VakıfBank Spor Kulübü iş birliği bize güç verecek"

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, ’’Yüksek öğrenimdeki 18. yılını geride bıraktık. ‘Okan’ markasının ulusal ve uluslararası başarısını, Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Üniversite Hastanesi Acıbadem Polikliniği ve diş hastanelerimizle sağlık sektörüne taşıyoruz. Sağlık sektöründeki işbirlikleri bizim için çok önemli. VakıfBank Spor Kulübü iş birliği bize güç verecek. VakıfBank’ın tüm sporcularına müsabakalarında başarılar diliyorum’’ dedi.



Demrem: "VakıfBank’a böyle bir sağlık kuruluşu yakışmış oldu"

Sporcu sağlığının spordaki en önemli konulardan biri olduğunu dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ise, “Dünya voleybolunun en önemli sporcuları kadromuzda ve tüm sporcularımızın sağlığını artık Okan Üniversitesi Hastanesi’ne emanet ediyoruz. Bu yüzden içimiz rahat. Okan Grubu’nun da eğitim ve sağlıkta liderlik vizyonu ile çalışmalarını yürüttüğünü biliyoruz. Bu yüzden dünyanın lider kulübü VakıfBank’a böyle bir sağlık kuruluşu yakışmış oldu. Bu birlikteliğin spor camiasına örnek teşkil etmesini diliyorum. Yurt içi ve yurt dışında eğitim, sağlık, enerji gibi önemli alanlarda faaliyet gösteren Okan Grubu’yla bu birlikteliği gerçekleştirdiğimiz için mutluyum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA