Kardemir Karabükspor 3 Puana Kilitlendi

Teknik direktör Popovic:'Yapmamız gereken en elzem ve önemli olan şey, pazartesi günü Konyaspor maçından 3 puan almak'.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, "Yapmamız gereken en elzem ve önemli olan şey, pazartesi günü Konyaspor maçından 3 puan almak." dedi.

Popovic, Hasan Doğan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 15. haftasındaki rakipleri Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde müsabakaya çıktığını hatırlatarak, bunun onların iyi bir takım olduğunu gösterdiğini söyledi.

Kendilerinin de iyi bir takım olduğunu belirten Popovic, "Neticeler alamasak da son maçlarda yükseliş gösterdik. İyi top oynuyoruz ve futbol adına doğru işler yapıyoruz. Konyaspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Saha dışındaki olaylar çok olumlu ve problemler aşılmaya başlandı. Kulüp, çok iyi bir doğrultuda devam etmeye başladı. Biz de bunu futbolculardan gözlemliyoruz. Futbolcularımız da işlerin daha iyi gittiğinin farkında. Bu, adım adım olacak. İvedi bir şey olmasını hemen beklemiyoruz. Yönetimsel ve finansal durumlar tamamen çözülecek. Bu süreçte yapmamız gereken en elzem ve önemli olan şey, pazartesi günü Konyaspor maçından 3 puan almak." diye konuştu.

İyi oynadıkları maçlarda sonuç alamadıklarını kaydeden Popovic, "Her hafta gol yollarında daha etkili olmak için çalışma yapıyoruz ve aslında oluyoruz. Maçlara baktığımızda top bir şekilde kaleye girmiyor. İşin bir diğer boyutu da hücumdan ziyade defansta iyiyiz. Çok az pozisyon veriyoruz. Çok fazla pozisyona giriyoruz. Bir şekilde golü beceremiyoruz. Bu, aslında bir manada iyiye işaret. İyi oynuyoruz ve çok pozisyon buluyoruz. Konyaspor maçında artık bu şanssızlığın tersine döneceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

- Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, 11 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Tony Popovic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma koşusuyla başladı.

Teknik çalışmayla tamamlanan idmana, sakatlıkları bulunan futbolculardan Dany Nounkeu katılmadı. Serdar Deliktaş ise takımdan ayrı koştu.

Kaynak: AA