Fenerbahçe, Kazanmaya Devam Ediyor

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 10 yenen sarılacivertli ekip, galibiyet serisini 4 maça çıkardı Brezilyalı oyuncu Giuliano, Fenerbahçe'nin ligde attığı son 6 golün 4'ünü kaydetti Sarılacivertlilerin Hollandalı santrforu Janssen, sakatlanarak 40. dakikada oyundan çıktı

Süper Lig'de 15. haftanın açılış müsabakasında deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Mücadelenin 65. dakikasında Giuliano'nun penaltıdan attığı golle öne geçen sarı-lacivertli ekip, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki galibiyet sayısını 8'e, puanını da 29'a çıkardı. Sarı-lacivertli ekip, maç fazlası ve gol averajıyla 2. Galatasaray'ın önüne geçti.

- Galibiyet serisi sürüyor

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki galibiyet serisi 4 maça yükseldi.

Ligde son 3 maçında Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa'yı mağlup eden sarı-lacivertli ekip, Bursaspor karşılaşmasını da kazanarak, seriyi 4 maça çıkardı.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki yenilmezlik serisi ise 8 maça çıktı. Ligde son olarak 7. haftada deplasmandaki Teleset Mobilya Akhisarspor maçında mağlup olan sarı-lacivertli ekip, daha sonra çıktığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

- Fenerbahçe'yi Giuliano sırtlıyor

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son 6 golün 4'ünü Brezilyalı Giuliano Victor de Paulo kaydetti.

Ligin 13. haftasında 1-0 kazanılan Antalyaspor maçındaki tek gole imza atan Giuliano, 14. haftada 4-2 galip geldikleri Kasımpaşa mücadelesinde de 2 kez fileleri havalandırdı.

Brezilyalı futbolcu, Bursaspor maçını da boş geçmedi ve son 3 lig maçında 4. golünü attı.

Süper Lig'deki son 5 maçta 5 kez fileleri havalandıran Giuliano, bu sezonki gol sayısını da 8'e çıkardı.

- Bu sezonki 5. penaltı

Fenerbahçe, Süper Lig'de yaptığı 15 maçta 5 kez penaltı kullandı.

Sarı-lacivertli ekip, kullandığı penaltı atışlarında 3 kez Giuliano, birer kez ise Valbuena ve Janssen ile golü buldu.

- Janssen, devam edemedi

Fenerbahçe'nin Hollandalı santrforu Vincent Janssen, sakatlandı.

Dizindeki ağrı nedeniyle hafta içindeki antrenmanların çoğunda takımdan ayrı çalışan Janssen, Bursaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Janssen'in yerine mücadelenin 40. dakikasında Roberto Soldado oyuna dahil oldu.

Kaynak: AA