'Giresunspor Okullarla Buluşuyor' Projesi Hayata Geçirildi

TFF 1.Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor Kulübü, ‘Giresunspor okullarla buluşuyor’ projesi kapsamında ilk programını Yeşilgiresun İlkokulu’nda gerçekleştirdi.

Okulda bulunan tüm öğrencilerle Giresun Belediyesi Vahit Sütlaç Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen Giresunspor yönetim kurulu burada öğrencilere Giresunspor bayrağı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Giresunspor bayraklarını sallayarak salonu dolduran minik öğrenciler ise ‘Yeşil-Beyaz şampiyon Giresun’ tezahüratları yaptı.

Hedeflerinin 15 bin öğrenciye ve imkanlar doğrultusunda tüm okullara ulaşmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Bugün projeye Yeşilgiresun İlkokulundan başladık ve gördük ki Giresun sevgisi bambaşka. İnşallah bu sevgi daha da büyüyerek devam edecek. Ağaç yaş iken eğilir tüm çocuklara ulaşıp Giresunspor sevgisini aşılayacağız. Gücümüz yeterse ilçelere de gideceğiz” dedi.

Başkan Bozbağ’ın konuşmasının ardından Okul Müdürü İbrahim Annakkaya’ya imzalı Giresunspor formasının bulunduğun bir tablo hediye edildi.

Öğrenciler ile buluşmaya Giresunspor yönetiminin yanı sıra bazı futbolcularda katıldı.

Kaynak: İHA