G. Manisaspor'da Altınordu Hazırlıkları Devam Ediyor

Grandmedical Manisaspor, TFF 1. Lig’in 15. haftasında Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başlarken, ana bölümünde tam sahada taktik oyun oynanan antrenman stretching ile tamamlandı. Manisaspor’da tedavileri devam eden Daniel Dimov, Mehmet Enes Sığırcı ve soğuk algınlığı geçiren Ümit Yasin Arslan dışında bütün futbolcular tam kadro antrenmanda yer alırken antrenmanı kulübün basın sözcüsü Serkan Özşen de izledi.

G. Manisaspor 8 Aralık Cuma günü saat 15.00’de basına ve taraftara kapalı gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

Altınordu maçı biletleri Cuma günü satışa çıkacak

Grandmedical Manisaspor’un TFF 1. Lig’in 15. haftasında, 10 Aralık Pazar günü saat 15.30’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda Altınordu ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri ise, 8 Aralık Cuma günü saat 13.00’den itibaren Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişeleri ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden satışa çıkacak.

Altınordu karşılaşmasında Tarzan ve kale arkası tribünleri için bilet satışı gerçekleştirilmeyeceği belirtilirken maçın bilet fiyatları ise şu şekilde: 1965 Kapalı Alt Tribün: 3 TL, Tarık Almış VIP Tribün: 8 TL, Misafir Tribün: 3 TL.”

Kaynak: İHA