Bandırmaspor Gol Attıkça Yakıt Fiyatları Düşecek

Bandırma ilçesinde bir petrol istasyonu, Bandırmaspor'un lig maçlarında attığı her golün ardından o gün içinde yakıt fiyatlarında yüzde 1 indirim uygulayacağını bildirdi.

Bandırma Gençlik ve Spor Kültür Vakfı'na ait taşınmaz üzerine kurulu benzin istasyonunu işleten şirket yönetimi, Bandırmaspor'un maçlarında atılan her gol için o gün boyunca yakıt alımlarında yüzde 1 oranında indirim uygulayacağını açıkladı.

Şirket ayrıca, Balıkesir'in plaka numarası olan "10"u da projeye dahil ederek, her ayın 10'unda söz konusu petrol istasyonunun kartını kullananlara da yüzde 5 ila 10 arasında indirim yapacak.

Vakfın ve aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçedeki bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu projenin kendilerine mutluluk yaşattığını söyledi.

Bu projeyle Bandırmaspor kulübüne de ekstradan kaynak oluşacağını dile getiren Mirza, "Aynı zamanda vakıf olarak da bundan yararlanacağız. Gençlerimize destek olmak lazım. Amatör spora destek olmak lazım. Bandırmaspor'a destek olmak lazım." ifadelerini kullandı.

İstasyon sahibi Davut Zirek de kampanyanın tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA