Vali Memiş Gümüşhanespor Taraftarlarını Uyardı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'u ziyaret etti.

Gümüşhanespor'un Yenişehir Stadyumu'ndaki antremanına gelen Memiş'i burada kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve futbolcular karşıladı.

Vali Memiş ziyarette, Gümüşhanespor kalecisi Hasan Hüseyin Akınay'ın koruduğu kaleye 3 penaltı vuruşu yaparken, penaltılardan ikisini gole çevirdi, bir şutu ise kaleci Akınay kurtardı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Memiş, Gümüşhanespor'un son iki yıl üst üste final oynadığını hatırlatarak oyunculara, "Sizden istediğimiz istekli oynamanız. Biz bu işi sizlerle, hocamızla beraber sonuna kadar götüreceğiz. Futbol da yenmek, yenilmek, beraberlik ve her türlü sonuç var. Ama önemli olan iyi mücadele etmek. Sizi izlemekten çok keyif alıyorum. İnşallah hep birlikte sonuca varacağız. Bundan sonra her ay bizi göreceksiniz. Hem maddi hem de manevi olarak kulübü yalnız bırakmayacağız." diye konuştu.

- Taraftara çağrı

Taraftara da takıma destek olmaları konusunda çağrıda bulunan Memiş, maçlarda sükunetin sağlaması gerektiğine dikkati çekerek, hiç kimsenin takıma ceza getirecek bir tavır içerisine girmemesi gerektiğini söyledi.

Memiş ayrıca, "Bunlara tedbir alacağız. Devleti aciz gösteremeyiz. Hiçbir seyirci bizi sahamızı kapatmakla karşı karşıya bırakmasın. Teknik heyet de soğukkanlı olacak. Herkes soğukkanlı olmak zorunda. Çünkü bunun faturasını daha fazla biz ödüyoruz." ifadelerini kullandı.

Memiş ziyaretin ardından futbolculara meyve ve tatlı ikram etti.

Kaynak: AA