Şampiyon Uluoymak 1 Eylülspor

Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme maçları tamamlandı.

Hisarcık sahasında iki hafta önce şampiyonluğunu ilan eden ve Play Off’ları garantileyen Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü son maçında Hisarcık Belediyespor ile karşılaştı. Ligde iki mağlubiyet alan Uluoymak 1 Eylül Spor kulübü iki mağlubiyeti de Hisarcık Belediye Spor’dan aldı.

Günün diğer maçlarında ikincilik ümidi olan Eskigediz Belediye Gazispor, Emet sahasında Emetspor ile oynadı. Gazispor bu maçı 4-2 kazanarak gruptan ikinci olarak play-off’lara katılma hakkını kazandı. Gediz’de oynanan maçta ise Muhipler Fatihspor, Emet Gençlerbirliği’ni ağırladı. Muhipler Fatihspor 3-0 kazanarak rakibini bir alt kümeye gönderdi.

Süper Amatöre yükselmek için Play-Off oynama hakkı elde eden Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Mert Özalp, yaptığı açıklamada, “Öncelikle küme düşen Emet Gençlerbirliği spor’u tekrardan 1.Amatör Kümede görmek isteriz. Ligde tutunan diğer takımlara ve bizimle beraber Play-Off müsabakalarında yer alacak Eskigediz Belediye Gazispor’a başarılar dileriz. 5 sezondur Play-Off’larda Gediz’i temsil ediyoruz. Gönül ister ki ilk senemizde yükselip Süper Amatörde Gediz temsilcisi olsun. Bu arada Belediye yönetimimize Gediz kulüplerine verdiği maddi destekten dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca play-off hakkı kazandığımız için kulübümüze malzeme desteği sağlayan Güneş Sigorta sahibi Cafer Güneş’e çok teşekkür ediyoruz. Yardımını esirgemeyen Gedizli işadamlarımız çoğaldığı takdirde kulüp olarak daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyoruz. Play-Off’ta da aynı desteği göreceğimizden şüphemiz yoktur. 1. Amatör Kümede bizleri destekleyen futbolcularımıza, yöneticilerimize, taraftarımıza ve tüm sporseverlere Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü adına teşekkür ederim” dedi.

(RB-EFE)

Kaynak: İHA