Ergene Velimeşespor Maçlarını Çorlu'da Oynayacak

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor bundan sonraki iç saha maçlarını Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynayacak.

Geçtiğimiz sezon bölgesel amatör ligde şampiyon olan ve tarihinde ilk kez profesyonel liglerde mücadele etme hakkı elde eden Ergene Velimeşespor, sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle iç saha maçlarını Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynayacak.

Daha önceki iç saha maçlarını Lüleburgaz Stadı’nda oynayan Ergene Velimeşespor’un 17 Aralık 2017 tarihinde oynayacağı ve ilk yarının son maçı olan Kayseri Erciyesspor maçını Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynayacak.

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Ergene Velimeşespor, içeride oynadığı maçlarda sadece Van BBSK takımını 2 - 1 mağlup etmiş, Erokspor takımı ile golsüz, Anadolu Bağcılarspor takımı ile 1 -1, Tire 1922 ve Kırıkhanspor takımları ile ise 2 - 2 berabere kalmış, Turgutluspor takımına 1- 0, Yeni Orduspor takımına ise 4-2 yenilmiş, 7 maçta toplam 6 puan elde edebilmişti.

Deplasmanda iç sahaya oranla daha başarılı grafik çizen Ergene Velimeşespor, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor ve Yeşil Bursa takımları ile berabere kalmış, 1461 Trabzon, Muğlaspor ve Pazarspor takımlarını mağlup etmiş, deplasmanda oynadığı maçlarda sadece Gölcükspor takımına 2 - 1’lik skorla yenilmiş, deplasmanda oynadığı 8 maçta ise 15 puan toplamıştı.

Kaynak: İHA