E.Yeni Malatyaspor'un Arjantinlisi Dening Daha Fazla Süre İstiyor

Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Emanuel Dening, takım olarak son haftalarda bir şansızlık yaşadıklarını belirterek, “Kale önünde kötü bir şansımız olduğunu söyleyebilirim. Futbol böyle bir şeydir, bazen şanslı haftanızdır, bazen de şansız. Biz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sağ kanat oyuncusu Emanuel Dening ve orta saha oyuncusu Nacer Barazite takımdaki son durum ve kendi performanslarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Dening, görev aldıkça daha da üzerine koyacağını belirterek, “İlk 11’de başlamak için antrenmanlarda çok çalışıyorum. Ama karar hocamızın, ona da saygı duyuyorum. Antrenmanlarda elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Hocamız da bunu görecektir. Tabi her oyuncu üzerine daha da koymak ister. Çok fazla şans bulup, dakika alamıyorum. Ama süre alacağım maçlarda herkes görecek ki daha da üzerine koyacağım. Daha iyi bir Dening göreceksiniz” diye konuştu.



“İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum”

Takımın durumuna ilişkin de konuşan Arjantinli oyuncu, “Kale önünde kötü bir şansımız olduğunu söyleyebilirim. Futbol böyle bir şeydir, bazen şanslı haftanızdır, bazen de şansız. Biz çalışmaya devam edeceğiz. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Göztepe maçından itibaren golle gelecektir” şeklinde konuştu.



Göztepe maçında da süre alırsam, gol atmak istiyorum”

Dening Göztepe maçında şans gelmesi halinde gol atmak istediğini belirterek, “Umarım ilk 11’de maça başlarım. Oynadığım ve süre aldığım bütün karşılaşmalarda golü düşündüm. Göztepe maçında da süre alırsam, gol atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Nacer Barazite: “İyi oynadığımı düşünüyorum”

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Nacer Barazite ise kendisinden beklentilerin yüksek olduğunu belirterek, “Futbolda bir gün varsınızdır, iyi performans sergilemezseniz öbür günde yoksunuzdur. Ben sadece işime odaklanıyorum, işimi yapmaya çalışıyorum. Dakika aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İyi oynadığımı da düşünüyorum. Tabi benden beklentiler yüksek. İnsanlar benden gol ve asist bekliyor. Futbol bir takım oyunudur. Ben takım için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum” dedi.



“Türkiye’de her şey çok direkt ve açık”

Türk futboluna ilişkin de değerlendirme de bulunan Nacer, “Benim geldiğim yerde çok teknik ve taktiğe dayalı bir futbol vardı. Türkiye’de her şey çok direkt ve açık hem ofansta hem de defansta futbol çok sert oynanıyor” ifadelerini kullandı.

“Forma bekliyorum”

Son olarak Göztepe maçını değerlendiren başarılı oyuncu, “Eğer forma şansı gelirse Malatya için elimden gelen her şeyi yapacağımı söyleyebilirim. Ben bütün fonksiyon ve ihtimallere focusum ve forma bekliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA