E.Yeni Malatyaspor U21 Takımı Göztepe'ye İddialı Hazırlanıyor

U21 Süper Ligi’nin 14. haftasında deplasmanda Akhisarspor’u 2-0 yenerek galibiyet hasretine son veren E.Yeni Malatyaspor U21 takımı, Göztepe maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Akhisar maçı öncesi son 4 maçta 12 puan hedefi koyan gençler, Göztepe maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

U21 Türkiye Süper Ligi’nde karşılaştığı U21 Akhisarspor’u 2-0 yenerek kazanamama serisine son veren E.Yeni Malatyaspor U21, 9 Aralık Cumartesi günü saat 12.30’da sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde son galibiyetini 9. haftada sahasında Trabzonspor’u 3-2 yenerek alan sarı kırmızılılar, üç hafta üst üste mağlup olmuştu. 13. haftada ise sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan genç takım, 14. haftada Akhisarspor’u 2-0 yenerek 5 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor

Ligin son 4 haftasında 4’te 4 yapmak isteyen Sarı-Kırmızılar, Göztepe karşısına galibiyet için çıkacak. Gençler, bu maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Murat Uçkun nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 buçuk saat sürdü. İdman öncesinde kısa bir toplantı gerçekleştiren Uçkun’un oyuncularına rehavet uyarısı yaptığı ve Akhisarspor galibiyetinin geride kaldığını söylediği öğrenildi. Daha sonra ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman 5’e 2 top kapma oyunuyla devam etti. Gruplar halinde dönüşümlü olarak kuvvet ve dar alanda çift kale maç yapan Sarı-Kırmızılılar antrenmanı tamamladı.

“Gurur duyuyoruz”

Antrenman sonrasında değerlendirmelerde bulunan E.Yeni Maltyaspor Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, “Akhisar takımının ligde sondan birinci takım olmasına karşın, genç dinamik sahada çok iyi mücadele eden bir takımları vardı. Oynadıkları futbolla hak ettikleri konumda olmadıklarını söyleyebilirim. Gayet misafirperver şekilde bizlerle ilgilendiler. Her iki takımda sahada iyi mücadele verdi. Onlara fazla pozisyon vermeden maçın başından sonuna kadar üstün taraf olan bizdik. Özellikle ilk yarıda Furkan Yiğit ile yakaladığımız önemli gol pozisyonları vardı iyi değerlendiremedik. Bu oyuncumuzun ciddi bir şanssızlığı var inşallah bu hafta Göztepe karşısında bu şanssızlığı kendisi kıracaktır. Maçın gollerini 17 yaşındaki yetenekli oyuncumuz Hüseyin Ekici kaydetti.

İşin iyi tarafı böyle genç oyuncuları Malatya futboluna kazandırdığımız için gurur duyuyoruz. Zaten amacımız yetenekli gençleri çevre illerden ve Malatya’dan toplayıp Türk futboluna kazandırmaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA