Cüneyt Biçer'den Altay'a Veda

Teknik direktör Cüneyt Biçer: 'Kulüp, ayrılık kararını bildirirken, 'oyuncu grubu ile aramızdaki bağın koptuğunu' söyledi'.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın yollarını ayırdığı teknik direktör Cüneyt Biçer, "Kulüp, ayrılık kararını bildirirken, 'oyuncu grubu ile aramızdaki bağın koptuğunu' söyledi." dedi.

Biçer, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 1 yıl görev yaptığı Altay'da geçen sezon 3. Lig'den 2. Lig'e yükselmeyi başardıklarını kaydetti.

Bu sezon için devre arası bitiminde ilk üç içinde olmayı planladıklarını bildiren Biçer, "Devrenin bitmesine iki hafta kala 32-35 puan aralığına ulaşabilecek bir takım var. Altay'ın bıraktığımız noktadan üstüne koyarak devam etmesi lazım. Son iki maçta istediğimiz puanları alsak sezon başında ortaya koyduğumuz hedefi tutturmuş olacaktık. Ayrılık kararı verildi, saygımız var. İyi bir miras var, Altay inşallah iyi bir noktaya gelir." dedi.

Biçer, bir soru üzerine, takımdan neden gönderildiği konusunda kulübün bir açıklama yapması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bunu bir oyuncunun üzerine bağlamak doğru değil. İbrahim Akın içimizde olan oyuncu olarak da destek aldığımız bir oyuncu arkadaşımız. İbrahim Akın'dan dolayı bir şey yaşandı demek doğru olmaz. İbrahim Akın'la yaşanan olaylar bir şeylerin başlangıcı olmuş olabilir, bunu bilemem. Kulüp, ayrılık kararını bildirirken, 'oyuncu grubu ile aramızdaki bağın koptuğunu' söyledi. Puan tablosuna baktığımızda böyle bir durumun olabileceğine karar vermek zor, 'var' demek de zor."

Kaynak: AA