Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Şampiyonluğunu Kutladı

Avrupa Ralli Şampiyonası'nda sezonu zirvede tamamlayan Castrol Ford Team Türkiye, 2017 yılı kapanış etkinliği gerçekleştirdi.

Avrupa Ralli Şampiyonası'nda sezonu zirvede tamamlayan Castrol Ford Team Türkiye, 2017 yılı kapanış etkinliği gerçekleştirdi.

Beykoz Kundura Fabrikası'nda düzenlenen geceye Castrol Ford Team Türkiye Takımı'nın pilotları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı, Ford Otosan ve Castrol yöneticileri ile sponsorlar katıldı.

- Bostancı: "Futboldaki Şampiyonlar Ligi'nin karşılığını kazandık"

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, Türkiye'nin otomobil sporlarındaki en büyük başarısına imza attıklarını söyleyerek, "Futboldaki Şampiyonlar Ligi'nin karşılığını kazandık. Bu sportif başarıyla karşınızda olmak gurur verici. Hayallerimden birini gerçekleştirdim. Bir diğeri de genç pilotlar yetiştirmekti. Son 20 yılda 100'e yakın pilot yetiştirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkürler." diye konuştu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı ise "Ben de Ford takımında yetiştim. Ülkemizde böyle bir takım olması gurur verici. Daha fazla başarı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Castrol Ford Team Türkiye, 2017 sezonunu 7 ülkede yapılan 7 yarışta topladığı 153 puanla Avrupa şampiyonu olarak tamamlamıştı.

Gecede, 2017 Fiesta Rally Cup ekipleri de ödüllerini aldı.

Kaynak: AA