Aliağaspor, Güzeltepe'yi Tarafsız Sahada Ağırlayacak

Amatör Futbol İl Disiplin Kurulu, Foça Belediyespor ile Aliağaspor arasında oynanan Süper Amatör Lig maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Aliağaspor’a 1 maç saha kapatma cezası verdi. Verilen ceza nedeniyle Aliağaspor-Güzeltepe Gençlikspor maçı Çiğli Belediyesi Atatürk Sahasında oynanacak.

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta 21 puanla liderin sadece bir puan gerisinde bulunan Aliağaspor, 11. haftada karşılaşacağı Güzeltepe Gençlikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Amatör Futbol İl Disiplin Kurulu tarafından 1 maç saha kapatma cezası verilen Aliağaspor, kendi sahasında oynaması gereken karşılaşmayı Çiğli Belediyesi Atatürk Sahasında oynayacak. 10 Aralık Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarını teknik sorumlu Polat Çetin yönetiminde sürdüren sarı-siyahlılarda tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak. Son antrenmanını Toki Sahasında gerçekleştiren Aliağa ekibi, sürat ve denge çalışmasının ardından antrenmanı tam sahada yapılan taktik maçla tamamladı.

Son haftalardaki çıkışı sürdürmek istediklerini belirten Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Foça maçında çıkan olaylar nedeniyle bir maç saha kapatma cezası aldık. Sahamızdan uzak kalacağız fakat taraftarımız yanımızda olacak. Sahamızın kapatılması bizim ligdeki çıkışımıza mani olmayacak. Her maça olduğu gibi bu maça da final havasında hazırlanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA