Hatay Büyükşehir Belediyespor'da Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Basketbol şube sorumlusu Bayraktar: 'İlk turdaki maçları kazanarak grubumuzu namağlup lider tamamladık. Hedeflediğimiz sona adım adım ilerliyoruz. Bu sezon Hatay'a bir Avrupa şampiyonluğu kazandıracağımıza inanıyorum'

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda 2016-2017'de yarı final oynayarak önemli bir başarıya imza atan Hatay Büyükşehir Belediyespor'un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, bu sezon Hatay'a Avrupa şampiyonluğu kazandıracağımıza inandıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, AA muhabirine, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası D Grubu'nda mücadele eden takımlarının oynadığı 6 maçı da kazandığını hatırlattı.

Değişen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası formatında, katılımcı 40 takımdan grup maçları sonunda galibiyet ve averajla ilk 8'e girenlerin 2. turu maç yapmadan geçirdiğini anlatan Bayraktar, "Şimdi biz rakibimizi bekleyeceğiz. Rakibimiz aralık ayının ikinci yarısında belli olacak ve onunla 4 Ocak'ta karşılaşacağız. İlk turdaki maçları kazanarak grubumuzu namağlup lider tamamladık. Hedeflediğimiz sona adım adım ilerliyoruz. Bu sezon Hatay'a bir Avrupa şampiyonluğu kazandıracağımıza inanıyorum. Tüm çalışmalarımız bu yönde." ifadelerini kullandı.

Bayraktar, taraftarın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın da takımlarına desteğinin büyük olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA